Algoritmet dhe Struktura e të dhënave

Informata

Orari i ushtrimeve 2015/2016 
NrGrupiDitaKohaSalla
1.1a'E hëne17.00 - 18.30621
2.1a''E hëne18.30 - 20.00621
3.1b'E marte17.00 - 18.30621
4.4a''E marte18.30 - 20.00621
5.4b'E merkure17.00 - 18.30615
6.4b''E merkure18.30 - 20.00615